Discover the hidden talents in
and outside your organization

Haal maximaal resultaat uit je
diversiteit & inclusie aanpak

Diversiteit zit overal om ons heen. We zijn allemaal verschillend. Maar is diversiteit ook in jouw organisatie aanwezig, in alle lagen? Mogen de mensen die “anders” zijn, volledig zichzelf zijn, of moeten ze zich toch aanpassen om erbij te horen? Je beseft dat het noodzakelijk is om hier met je organisatie mee aan de slag te gaan. Of je bent al begonnen. Het is de right thing to do. Maar ook zakelijk de beste keus! Of je nu de beste talenten wil bereiken in de War on Talent, je personeel langer wilt behouden of betere resultaten wilt behalen.
 
Om diversiteit te laten slagen, is inclusie een must. Met de verbindende, op maat gemaakte aanpak van Core Crafters gaan we direct aan de slag met jouw situatie en behoeftes. Aan de slag met wat werkt in de praktijk.
Zoomed in Workshop Unconscious Bias

Inclusie Kickstart Programma

Tijd om werk te maken van diversiteit en inclusie in jouw organisatie! Werken aan dit thema is voor jouw organisatie nieuw of jullie zijn wel bezig, maar missen mogelijk een duidelijke strategie of plak van aanpak. Tijdens het Inclusie Kickstart Programma wordt er gewerkt aan duurzame verandering. Elke organisatie is uniek, daarom is het essentieel om te starten met een onderzoek. Wat gaat er goed, waar zitten de knelpunten. Vervolgens gezamenlijk een strategie formuleren, waarom is diversiteit en inclusie belangrijk voor jouw organisatie? De resultaten en de strategie worden gecombineerd in een actieplan op maat, ontworpen en uitgevoerd. Dan de laatste stap, de post-test om de tussentijdse resultaten te meten. Na het Inclusie Kickstart Programma heeft jouw organisatie alle handvatten om succesvol een inclusieve organisatie te worden!

2. Strategie

4. Post-Test

Tijdlijn

1. Onderzoek

3. Acties op Maat

1. Onderzoek

2. Strategie

3. Actieplan op Maat

4. Post-Test

Trainingen & Workshops

Inzicht, kennis en handvatten om concreet aan de slag te gaan. Dat leveren de trainingen van Core Crafters op. Deze interactieve trainingen worden aangepast aan de specifieke behoeftes van jouw organisatie.

Wil je meer weten over Inclusie en draagvlak creëren voor dit onderwerp? Kies dan de Inclusie op de Werkvloer Workshop. Of is jouw organisatie al vergevorderd in jullie Diversiteit en Inclusie Strategie, maar wil je meer verdieping? Kies dan voor Inclusief Leiderschap, een combinatie van trainingen en coaching voor managers.

Core Crafters biedt de volgende trainingen:

  • Inclusie op de Werkvloer Workshop
  • Inclusief Leiderschap
  • Unconscious Bias Training
  • Bystander Training
Post Its Incomplete Included Invisible Isolated
Marjolein Snieder

Advies & Consultancy

“Inclusion is not a matter of political correctness. It is the key to growth.”

Jouw organisatie werkt hard aan het vergroten van diversiteit en inclusie. Jij hebt een specifieke uitdaging en wil graag advies op maat. Core Crafters denkt met je mee! Met een verbindende aanpak en wetenschappelijke fundering maken we samen de stap van denken naar doen. Op weg naar duurzame verandering en een inclusieve organisatie.

Testimonials

Wil je weten hoe Core Crafters jouw organisatie inclusiever kan maken?